Bydło i Powidło
Bydło i Powidło

Bydło i Powidło

Kolejowa 47/U25, Warszawa Pokaż na mapie →

Opis miejsca

"BYDŁO i POWIDŁO Meat-ing Place to pierwsza jadalnia wołowiny z prawdziwego zdarzenia. Specjalnością naszego lokalu są burgery i steki z argentyńskiej i polskiej wołowiny, ale w naszym menu znajdziecie również sałatki z wołowiną, sandwiche oraz słynne pastrami, z cienko krojonej wołowiny.

Uwielbiamy produkty lokalne i sezonowe! Dlatego tradycją naszej restauracji są autorskie burgery miesiąca – co miesiąc nowe, dostosowane do aktualnej pory roku. Kilka z nich zyskało status kultowych, m.in: Beer&Bacon z chutneyem z ciemnego piwa i bekonu oraz sosem pomidorowym i twarożkiem kozim z czosnkiem, Raclette podawany ze świeżo roztopionym, ciągnącym się serem Raclette czy Pizza Burger z wołowiną zapieczoną z mozzarellą i pizzerinkami z chorizo."

Aktualności

Brak postów

Szanowna Użytkowniczko, Szanowny Użytkowniku,

Używamy plików tekstowych zwanych „cookies” („ciasteczka”), by uczynić naszą stronę łatwiejszą w użytkowaniu.

Ustawienia zaawansowane Akceptuję i przechodzę do serwisu

Ustawienia cookies

Niniejsza witryna wykorzystuje pliki cookie w celu optymalizacji doświadczeń użytkownika podczas nawigacji. Pliki cookie klasyfikowane jako niezbędne są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są one kluczowe dla funkcjonowania podstawowych elementów witryny. Ponadto, stosujemy pliki cookie pochodzące od stron trzecich, które wspierają nas w analizowaniu i zrozumieniu sposobu, w jaki użytkownicy korzystają z naszej witryny. Te pliki cookie są przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma możliwość odmowy wykorzystywania tych plików cookie, jednakże należy zauważyć, że rezygnacja z niektórych z nich może negatywnie wpłynąć na komfort korzystania z witryny.