Opis miejsca
Przywracamy browarnicze tradycje do historycznych piwnic czasu czyli serca Browarów Warszawskich. Łączymy elementy kuchni, kultury i rozrywki. W ramach projektu działają browar rzemieślniczy, restauracja serwująca nowoczesną kuchnię warszawską, klimatyczny whisky cocktail-bar oraz restauracja włoska - Pizza Lecentano.
Nowe miejsce spotkań Warszawiaków oraz piwna atrakcja stolicy, którą trzeba odwiedzić. To jeden z największych i najnowocześniejszych browarów restauracyjnych w tej części
Produkujemy 18 rodzajów wyśmienitego piwa rzemieślniczego, w tym legendarne smaki znane z czasów świetności dawnych Browarów Warszawskich. Miesięczna produkcja piwa to 32, a roczna aż 384 tysięcy litrów piwa. Piwowarzy zadbali również o świeże, niefiltrowane oraz niepasteryzowane piwo, specjalnie przygotowane do zakupu na wynos.
KULINARNA PRZYGODARestauracja w Browarze serwuje współczesną zróżnicowaną kuchnię bazującą na dziedzictwie legendarnej gastronomii Warszawy i Lwowa. Dania te, urozmaicone przysmakami z różnych zakątków świata zabierają w niezwykłą kulinarną podróż. Serwujemy potrawy z opalanego węglem drzewnym Josper grilla, piwne bestsellery, świeże owoce morza, wyśmienite burgery oraz nietuzinkowe menu wegetariańskie.